top of page

Wij zijn de
Bloei Foundation

Wij bieden de mogelijkheid om rechtstreeks deel te nemen aan lokale, ethische en duurzame ondernemingen, zodat jij meer impact hebt op een bloeiende lokale omgeving/economie.

We bieden dit platform waarop zonder bijkomende kosten rechtstreeks kan deelnemen in lokale ondernemers. Waarmee zij de plannen om de wereld op hun plek mooier te maken echt kunnen realiseren.

De Bloei Foundation helpt deze ondernemers door het bos van regelgeving. Ze ondersteunt de ondernemers met het schrijven van de prospectus, het voeren van marketing en het uitgeven van bloei-obligaties

Bijvoorbeeld, obligaties worden uitgegeven door de bakker aan de familie Janse. Het zou ook het verhaal ​van de boer, de koffiebrander of de kapper kunnen zijn. Allemaal lokale ondernemers met mooie plannen die de omgeving mooier willen maken. .

Om de transacties tussen de familie Jansen en de bakker goed te beheren werkt de Bloei Foundation samen met Share Council. Zij zijn vooral gespecialiseerd in het creëren van online omgevingen. Bloei Foundation houdt in een online wallet nauwkeurig bij hoeveel obligaties de bakker heeft uitgegeven, wie ze hebben gekocht en hoeveel rente er betaald moet worden. De familie Jansen kan inloggen op een online omgeving die inzichtelijk maakt van welke ondernemer ze een obligatie bezitten, wat de looptijd en rente is en welke contracten eraan ten grondslag aan liggen. Zo wordt er voor gezorgd dat alles overzichtelijk is en transparant verloopt.
 
We doen ons uiterste best om alles simpel, nauwkeurig en overzichtelijk te maken. We zijn een menselijke organisatie en behouden ons het recht voor om eventuele fouten te corrigeren.

 

Logo Bloei foundation (15)_edited.png

Als je meer wilt weten over onze organisatie of als je geïnteresseerd bent in het ondersteunen van onze missie, neem dan gerust contact met ons op.

Van jou talent

Samen

Maken

We

Het leven

Mooier

bottom of page