top of page

"We geloven dat we wereld beter kunnen achterlaten"

De Bloeifoundation is van jou!


De bloeifoundation is hier wel geboren maar het is van iedereen die zich hieraan verbonden voelt. Deze stichting heeft als doel om (met name) kleine ondernemers te helpen bij het uitgeven van "aandelen" in de vorm van obligaties. Het streven is om op deze manier de wereld mooier te maken.


Toen wij voor onze eigen boerderij "aandelen" in de vorm van obligaties wilden uitgeven werden we tot onze verbazing geconfronteerd met hoge kosten die derde partijen in rekening brachten voor deze dienstverlening. Dit bracht ons aan het denken: waarom zou dit geld niet ingezet kunnen worden voor projecten die de wereld verduurzamen en verbeteren?


Omdat het zo zonde is dat het geld niet daadwerkelijk gebruikt wordt voor een project kwamen we erop om de Bloeifoundation op te zetten, gebruikmakend van de talenten binnen ons eigen netwerk. We wilden een soort open source stichting creëren waarbij iedereen die zich betrokken voelt zijn of haar talent kon bijdragen. Het leuke resultaat hiervan is de vorming van een team met internetanalisten, marketing- en salesprofessionals, brandingexperts en communicatiespecialisten. Allemaal gedreven door het geloof dat we de wereld daadwerkelijk beter kunnen achterlaten voor de volgende generatie.


De kracht van de Bloeifoundation ligt in het collectieve streven naar een betere wereld. Door kleine ondernemers te ondersteunen bij het uitgeven van "aandelen" in de vorm van obligaties, bieden we hen de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien en te bloeien. Iedereen die gelooft dat we samen een verschil kunnen maken kan als investeerder of ondernemer deel worden van de Bloeifoundation.


Als non-profit organisatie zetten wij ons in voor een betere wereld, zonder winstoogmerk. Wil jij een actieve rol spelen in het realiseren van een duurzamere, rechtvaardigere en betere toekomst? Investeer in onze obligaties voor positieve verandering en draag direct bij aan projecten die de wereld mooier maken. Jouw investering door het kopen van onze Bloei obligaties maakt een verschil.


Ik ben trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar onze reis is nog lang niet ten einde. Samen met ons groeiende netwerk van betrokken individuen en ondernemers blijven we ons inzetten voor een duurzame en bloeiende toekomst. Laten we onze krachten bundelen en samenwerken om de wereld mooier achter te laten voor de volgende generatie.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw inzet een positieve impact kan hebben.Groeten,


Bartele Holtrop,

Voorzitter Bloeifoundation
64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page